• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Sommersilkedyne med silkevår

Håndsyet sommersilkedyne med blødt silkevår
1.149,00 kr.
På lager
Fri levering
*
+ -

Hvis du vil have en let sommerdyne med alle silkedynens gode egenskaber, så er dette dynen til dig.

Til dem som døjer meget med varmen giver denne sommerdyne optimal komfort om sommeren enten hjemme, i sommerhuset, campingvognen eller i båden. Dynen er fyldt med 580 g naturlig langfibret Mulberry silke. Mulberry silke anses som den fineste silketype der findes.

Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Vægt 190 g silke per m2
Vask Tåler skånevask
Materiale Mulburry silke
Størrelse Enkelt

Hurtig og gratis levering

Vi leverer gratis til hele landet.

Kundeservice, hver dag 9-16

Kontakt os på mail eller telefon, vi er klar.

Fuld returret på alle varer

Vi tilbyder gratis retur på varer.

  • DETALJER
  • SPØRGSMÅL

VEDLIGEHOLDELSE

Du kan godt vaske din silkepude blot du benytter et 30° silke skåneprogram og efterfølgende lufttørrer den.

EGENSKABER VED SILKEDYNER

Silkedyner er meget temperaturregulerende og føles derfor svale om sommeren og varme om vinteren. Du vil aldrig mere opleve at skulle varme dynen op en kold efterårsdag – en silkedyne føles varm fra starten. På grund af silkens lethed vil du opleve at en silkedyne smyger sig om kroppen og giver dig en utrolig velvære og følelse af luksus.

Sammenligning med andre silkedyner

Silkeland har valgt udelukkende at forhandle silkedyner med 100 % naturlig langfibret Mulberry silke. Vi har i vores dyner valgt at have 370 g silke per m2 og vores producent er Øko-Tex certificeret hvilket sikrer at du som forbruger får et produkt der er produceret på en forsvarlig og anstændig måde. Så når du sammenligner priser på silkedyner fra andre forhandlere skal du huske at tage dette med i betragtning. Kvaliteten kan svinge og ansvarligheden variere!

Lykkelig

Nu på 2. dyne fra Silkeland (mine katte havde et uheld med dyne nr. 1 ... jeg dropper lige detaljerne her!), så jeg havde behov for en dyne hurtigt. Jeg gik forbi den lokale dyneforretning og købte en fornuftig dyne, som var alt for tung, varm og ikke i nærheden af en silkedyne, forsøgte at overbevise mig selv (og min kæreste) om at det var et godt køb ...

Jeg gav op, søndag nat (kl. 23.36), bestilte en dobbelt silkedyne (kl. 23.38), som jeg modtog tirsdag middag. Idag, onsdag morgen vågnede jeg og min kæreste op, lykkelige.

Et fattigt ord, men i mangel af bedre ... "Tak".

Robin Andersen

Trustpilot Anmelder