• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Allergivenligt

Allergikere kan ofte få det bedre ved at ligge på og i silke sengetøj. Nogle af de mest udbredte former for husstøvmide relaterede allergier, er astma og "sneezing fits". Dette skyldes primært en allergisk reaktion mod støvmidernes efterladenskaber, hvor enzymerne fra efterladenskaberne inhaleres om natten, hvorefter den allergiske reaktion opstår.

Silke er et naturprodukt, naturligt antiallergisk og udgør et miljø, som husstøvmider ikke kan lide. Benyttes silkedyner og silkepuder kan antallet af husstøvmider reduceres betydeligt. Denne reduktion kan have en direkte påvirkning af søvnens kvalitet for personer, som lider af forskellige former for allergi.

Silkedyner er et udpræget luksus produkt som giver dig en lang række af kvaliteter. Silken er hul og føles kølig om sommeren og lun om vinteren. En silkedyne smyger sig tættere til kroppen, den er meget tyndere end almindelige dyner, og silken klumper sig ikke sammen.

Silken er hul og i stand til at absorbere fugt på op til 33% af sin egenvægt. Husstøvmider og skimmelsvampe trives ikke i silkedyner, og de er derfor meget velegnede til astmatikere samt allergikere.

Se vores udvalg af silkedyner her.