• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Vores prispolitik

Hos Silkeland sætter vi en ære i at have reelle og gennemskuelige priser. Alle vores priser er oplyst inkl. moms, og der er ingen skjulte ekstra omkostninger i forbindelse med købet. Der er gratis levering overalt i Danmark, så i det øjeblik at du går til indkøbskurven, ser du straks ser den samlede pris, inden du begynder betalingensprocessen. Således er du helt sikkert på prisen, inden du går i gang.

Ingen hokus pokus med prisen

Du finder heller ingen chokpriser, produkter til halv pris, eller vilde prisnedsættelser i vores butik. Vi ønsker at drive en forretning med stabile priser, uden hokus pokus. Du kan derfor trygt regne med, at vi mener det alvorligt når vi skriver at vi har et tilbud. Besparelsen er altid beregnet ud fra vores normale salgspris, og ikke ud fra en eller anden kunstigt høj førpris, som vores produkter aldrig har været solgt til. Ligeledes skal du også være opmærksom på, at vi altså ikke har permanent tilbud på vores produkter.

Problemer med kunstigt høje førpriser

Vi anbefaler dig at være opmærksom på tilbud, førpriser og lignende, da der kan være problemer med dette. Du kan evt. læse mere på siden "Udsalgsfup med forkerte førpriser", som forbrugerrådet har skrevet om emnet.