• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Fordele ved silkedyner

Silke er allergivenligt

Silke er et naturprodukt, naturligt antiallergisk og giver et miljø som husstøvmider ikke kan lide. Benyttes silkedyner og silkepuder, kan antallet af husstøvmider reduceres betydeligt. Denne reduktion kan have en direkte påvirkning af søvnens kvalitet for personer, som lider af forskellige former for allergi.

Silke er temperaturregulerende

Silke har en forbløffende evne til at holde os svale når det er varmt og varme når det er koldt. Det skyldes at kroppens varme ledes bort via dynen. Traditionelle (dun, fjer og polyester) dyner virker ligesom en trykkoger. Imens vi sover reflekteres varmen tilbage fra dynen og holder på varmen. Denne proces sker hele natten igennem, og kan lede til ophedning, svedeture og våde dyner. De langfibrede mulberry silkedyner er produceret med en teknik hvor lag på lag af silke lægges ovenpå hinanden. Denne teknik tillader noget af kropsvarmen at forsvinde, med det resultat at temperaturen er mere jævn igennem natten så kroppen får en mere afslappet og restituerende søvn. Læs mere om produktionsteknikken.

Vores produkter er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificerede

Silken der bruges i vores produkter, høstes fra silkeorme som lever af blade fra naturlige og pesticid-frie Mulberry træer. Silkeormene, som producerer kokonerne, hvorfra silken hentes, er yderst skrøbelige. Det mindste anstrøg af pesticider på plantens blade er nok til at slå silkeormen ihjel. Derfor er silkeormens miljø tvunget til at være 100% økologisk. Alle arbejdsprocesser fra A-Z, der er involveret i produktionen af vores silkeprodukter, er arbejde udført i hånden. Selv kokonerne vaskes og plukkes i krystalklart vand, der er hentet op fra undergrunden for at sikre det absolut reneste vand. Silkelands silkeprodukter er således grønne og sunde produkter, frie for kemikalier (såsom klor til blegning) og andre urenheder, som ofte ses i maskinproducerede produkter.

Vælg vores silkedyner så du er godt sovende. Året rundt.

Alle vores silkedyner er helårs dyner som kan bruges året rundt. Silkefyldet i dynerne vejer mellem 1040 og 1140 gr. afhængig af længden, og kan uden problemer holde kroppen varm i en dansk vinter. Er du én af dem som har det rigtig varmt, kan du også overveje en decideret sommerdyne. De vejer noget mindre, og er velegnet til dem som godt kan lide at sove med ganske lidt over kroppen, når det er varmt. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, kan du læse mere på siden om dynevalg.

Luksus komfort

På grund af den langfibrede silkes naturlige egenskaber, svøbes din krop på en blød og behagelig måde. Silkens lethed og varme gør din soveoplevelse meget mere komfortabel. Når kroppen ikke skal bruge kræfter på at regulere kropsvarmen, er det muligt at få en mere dyb og rolig søvn.

Spørg os hvis du har specielle ønsker. Vi skræddersyr din perfekte dyne.

Vi leverer også dyner efter specialmål, så har du en forespørgsel, kan du kontakte os på info@silkeland.dk.

Læs mere om pleje af silkedyner. Lidt solskin er alt der behøves.

Det er sikkert meget nemmere end du tror, at passe godt på din silkedyne og sikre den et langt liv. Læs om tips og tricks til at pleje silkedyner.