• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Hvorfor Silkeland

Silkelands produkter er produceret af den bedste langfibrede Mulberry silke. Derfor er vores produkter meget modstandsdygtige mod bakterier og det er derfor ikke nødvendigt at vaske og rense dem så ofte som traditionelle dyner, puder og betræk.

Etisk forsvarligt

Vi bestræber os hele tiden på at kunne tilbyde etisk producerede dyner og puder som vi selv kan forsvare. Vi handler kun med producenter hvor vi ved at de lokale silke bønder bliver betalt en fair pris for deres silke.

Uovertruffen værdi

Vi har brugt lang tid på at udvælge vores leverandører med største omhu. Ved at handle direkte med troværdige leverandører, kan vi sikre os gode priser, uden at gå på kompromis med vores kvalitet.

Kundeservice

Vi svarer prompte på dine email og telefonopkald, og sender dine ordre når vi har lovet at vi sender. Vi værdsætter vores mange tilfredse kunder og arbejder hele tiden på at yde en service som vores kunder har fortjent og som vi kan være stolte af. Læs hvad andre kunder siger om vores produkter og service på trustpilot.

Luksus comfort

På grund af den langfibrede silkes naturlige egenskaber, svøbes din krop på en blød og behagelig måde. Silkens lethed og varme gør din soveoplevelse meget mere komfortabel. Når kroppen ikke skal bruge kræfter på at regulere kropsvarmen, er det muligt at få en mere dyb og rolig søvn.

Gratis levering direkte til døren

Vi leverer gratis til hele landet via GLS. Alle ordrer får også en Track&Trace kode som kan bruges til at holde øje med leveringen på GLS Pakkesporing.

Fuld og gratis returret i 60 dage

Du har som kunde hos Silkeland 60 dages returret på den vare du har modtaget hvis blot varen er ubrugt og i original emballage. Benytter du denne ret, tilbagebetales varens fulde pris. Når du vil benytte din returret skal du bede om en returlabel enten ved at ringe til os eller skrive på e-mail adressen salg@silkeland.dk.

Vores udvalg

Benyt disse links for at se vores silkedyner, silkepuder samt silkesengetøj