• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Pudebetræk

PUDEBETRÆK

Oplev den unikke fornemmelse af at sove på et pudebetræk af silke

Med sengetøj fra Silkeland fuldender du oplevelsen af et senge miljø i silke. Det er svært at forestille sig den helt unikke fornemmelse før man ret faktisk prøver det på egen krop. I Silkeland har vi 3 forskellige farver sengetøj, champagne, ibenholt samt Cafe Au Lait.

Se alle vores lagner herunder. Ring eller skriv til os hvis du ikke finder det du ønsker.

  • Få et lækkert allergivenligt sovemiljø
  • Giver en helt unik soveoplevelse
  • 60 dages fuld returret på alle varer
  • Gratis levering samt returfragt
Filters
SILKESENGETØJ
Smukt og blødt champagne farvet pudebetræk
369,00 kr.
tilbud SILKESENGETØJ
Smukt og blødt ibenholt farvet pudebetræk
319,00 kr. 369,00 kr.
SILKESENGETØJ
Smukt og blødt cafe au lait farvet pudebetræk
369,00 kr.
SILKEDYNER
149,00 kr.

Silkepudebetræk fra Silkeland

Vores pudebetræk men også alt andet sengetøj fra Silkeland er vævet af 100% langfibret Mulberry silke. Vi har valgt en ekstra fed vævning der højner kvaliteten samt levetiden idet der er flere tråde i vævningen. Alle vores pudebetræk fås i de skønneste, milde farver, der indbyder til en rolig og uforstyrret søvn.

Find dit komplette silkesengetøj til din silkedyne her, og supplér med en af vores silkedyner for at opnå den optimale luksus. Efter vask med vores plejemiddel, er du sikker på, at silken bevarer farverne, fortsat skinner og holder sig blød og smidig.Hvad er silkesengetøj?

Silkesengetøj omfatter typisk lagener samt senge- og pudebetræk, som er lavet af silke. Silke er et naturmateriale, som udvindes og spindes af silkelarvernes kokoner – en langtrukken proces, der første gang så sit lys i Kina og senere spredte sig til hele verden. At spinde silke, er et håndelag, der kræver mange års erfaring.

Silkesengetøj er populært pga. silkens mange gode egenskaber. Silke er et temperaturregulerende materiale, hvilket er en fordel i sengetøj, så man hverken fryser eller sveder for meget. Derudover er det allergivenligt, eftersom silkesengetøj ikke er husstøvmidernes yndlingsbopæl, og egner sig især til husstøvallergikere.Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige silkesengetøj

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige sæt silkesengetøj, så du kan stå op hver dag og føle dig frisk og udhvilet. Hos os finder du alt fra silkelagener, silkedyner til silkepuder og -pudebetræk. Vores lagener passer til enkeltsenge, trekvartsenge og dobbeltsenge, så der er noget til ethvert behov.

Puderne fås i tre størrelser med silke- og bomuldsvår. Begge typer yder optimal nakkestøtte og sikrer ergonomisk komfort. Sæt prikken over i’et med vores silkepudebetræk eller en silkedyne, som alle kommer i de skønneste farver: cafe au lait, ibenholt og champagne.Hvad koster silkesengetøj?

Priserne på silkesengetøj varierer alt efter, hvilken kvalitet der er tale om. Man skelner mellem to typer silkekvaliteter: håndvævet eller maskinlavet. Hos Silkeland får du silkesengetøj i en lækker, fed kvalitet, vævet af 100 % langfibret Mulberry silke. Silkesengetøjets høje kvalitet og vævningens tykkelse (19 mm fremfor de mere almindelige 16 mm) sikrer et bedre og mere holdbart produkt. Fornem det gode håndværk og den eksklusive luksus, når du skifter fra sengetøj i bomuld til silke.

Hos Silkeland er alt vores silkesengetøj håndlavet for at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet. Det er ingen hemmelighed, at silke er et dyrt materiale. Derfor forstår vi godt, hvis du foretrækker at starte i det små, og til det kan vi anbefale dig at prøve en af vores silkepudebetræk. Men pas på – vores erfaring fortæller os, at du hurtigt vil blive fristet til at opgradere dit silkesengetøj med et lagen og en dyne også.Silkesengetøj og pleje

Det er heldigvis ikke vanskeligt at vedligeholde og pleje silkesengetøj. Silkesengetøj bør ikke udsættes for direkte sollys. Ved maskin- eller håndvask i koldt vand kan du med fordel anvende vores plejemiddel og samtidig bevare farverne og sikre, at silken fortsat skinner og er blød og smidig efter vask.

Mangler du den helt rigtige dyne eller hovedpude til dit silkesengesæt? Her kan du tage et kig på vores vores udvalg af silkepuder og silkedyner.

Virkelig fin oplevelse

Virkelig fin oplevelse.

Sød service.

Virkelig fin oplevelse.

God handel og hurtig levering

....men men men MEST af alt må jeg sige at det er en vidunderlig dyne og silkebetræk ❤️.

Efter 17 år med edderdun er jeg solgt til silken. Let, varm, kølig, blød og bare vildt lækker at lægge sig under.

Det skulle alle prøve - bare én gang.

Tak for det...!!

Tina M.., Horsens

Trustpilot Anmelder