• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Lagner

Filters
SILKESENGETØJ
Smukt håndsyet og lækkert silkelagen
1.099,00 kr.
SILKESENGETØJ
Smukt håndsyet og lækkert silkelagen
1.399,00 kr.
SILKESENGETØJ
Smukt håndsyet og lækkert silkelagen
1.199,00 kr.
SILKESENGETØJ
Smukt håndsyet og lækkert silkelagen
1.499,00 kr.
tilbud SILKESENGETØJ
Smukt håndsyet og lækkert silkelagen
899,00 kr. 1.099,00 kr.
tilbud SILKESENGETØJ
Smukt håndsyet og lækkert silkelagen
1.199,00 kr. 1.399,00 kr.
TILBEHØR
149,00 kr.

SILKELAGNER

Oplev den unikke fornemmelse af at sove på et silkelagen

Med sengetøj fra Silkeland fuldender du oplevelsen af et senge miljø i silke. Det er svært at forestille sig den helt unikke fornemmelse før man ret faktisk prøver det på egen krop. I Silkeland har vi 3 forskellige farver sengetøj, champagne, ibenholt samt Cafe Au Lait.

Se alle vores lagner herunder. Ring eller skriv til os hvis du ikke finder det du ønsker.

  • Få et lækkert allergivenligt sovemiljø
  • Giver en helt unik soveoplevelse
  • 60 dages fuld returret på alle varer
  • Gratis levering samt returfragt

Silkelagen fra Silkeland

Vores lagner men også alt andet sengetøj fra Silkeland er vævet af 100% langfibret Mulberry silke. Vi har valgt en ekstra fed vævning der højner kvaliteten samt levetiden idet der er flere tråde i vævningen. Alle vores lagner fås i de skønneste, milde farver, der indbyder til en rolig og uforstyrret søvn.

Find dit komplette silkesengetøj til din silkedyne her, og supplér med en af vores silkedyner for at opnå den optimale luksus. Efter vask med vores plejemiddel, er du sikker på, at silken bevarer farverne, fortsat skinner og holder sig blød og smidig.

Prioriter en ordentlig nattesøvn

Søvn er et basalt behov, der skal opfyldes hver dag, ligesom vi skal huske at spise og dyrke motion. Ringe søvnkvalitet kan på sigt få konsekvenser for såvel det fysiske som det psykiske helbred. Ved for lidt eller dårlig søvn kan det gå ud over din koncentrations- og reaktionsevne samt øge risikoen for stress, depression og dårlig hukommelse. Der er mange ting, man kan gøre for at højne søvnkvaliteten: et af dem er at sørge for, at rammerne er i orden, og her tror vi på, at silke baner vejen til drømmeland.

Oplev de mange fordele ved et silkelagen

Det er ikke for sjov, at vores kunder er lige så vilde med silke, som vi er! Det kommer med mange fordele, som er svære at opleve ved kunstigt fremstillede tekstiler:

1) Et silkelagen er allergivenligt.
2) Silke føles utroligt blødt mod huden.
3) Det kan absorbere fugt op til tre gange sin egen vægt.
4) Silke er et naturprodukt.

Hos Silkeland har vi besluttet at tilbyde den højeste silkekvalitet, der fås på markedet. Det vil sige, at alle vores silkelagener, -dyner, -puder og -betræk er vævet i 100% langfibret Mulberry-silke. Derudover er de håndlavet, en proces der sikrer den mest optimale holdbarhed og kvalitet.

Hvorfor skal jeg købe et silkelagen?

Med et silkelagen vil du føle, at du svæver på en sky eller flyder på havets overflade. Det er temperaturregulerende, og sammen med andre silkeprodukter vil du aldrig få det for varmt eller for koldt. Derudover bidrager et silkelagen ikke mindst til et allergivenligt sovemiljø, da levevilkårene for husstøvmider er ret dårlige – heldigvis. Silkelagnet kan være det, der gør hele forskellen på, om du får det rigtige eller forkerte ben ud af sengen.

Pleje og vedligeholdelse af dit silkelagen

Silkelagner fra Silkeland er designet til at vare i årevis med den rette pleje. Undgå direkte sollys, og vask dine silkelagner i koldt vand, enten i hånden eller i maskinen på en skånsom cyklus. Vi anbefaler brug af et mildt vaskemiddel for at bevare silkenes skønhed og blødhed over tid. Med minimal indsats vil dit silkelagen fra Silkeland fortsætte med at levere en luksuriøs soveoplevelse nat efter nat.

Alt perfekt!

God og hurtig kundeservice, hurtig levering og fantastiske produkter. Elsker simpelthen min nye dyne, pude og super lækre sengetøj. Har sjældent sovet så fantastisk og glæder mig hver dag til at komme i seng.

Mette D., Albertslund

Trustpilot Anmelder