• HURTIG OG GRATIS LEVERING
 • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
 • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
 • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Silkepuder

Filters
SILKEPUDER
Håndsyet silkepude med blødt bomuldsvår
849,00 kr.
SILKEPUDER
Håndsyet silkepude med blødt bomuldsvår
949,00 kr.
SILKEPUDER
Håndsyet silkepude med blødt bomuldsvår
1.049,00 kr.
tilbud SILKEPUDER
Håndsyet silkepude med lækkert silkevår
749,00 kr. 949,00 kr.
tilbud SILKEPUDER
Håndsyet silkepude med lækkert silkevår
849,00 kr. 1.049,00 kr.
tilbud SILKEPUDER
Håndsyet silkepude med lækkert silkevår
949,00 kr. 1.149,00 kr.
TILBEHØR
149,00 kr.

SILKEPUDER

Oplev den lækre følelse af at have en hovedpude med silkefyld

Med en pude fra Silkeland kan du til fulde opleve hvad det vil sige at sove i silke. Fremfor det traditionelle indhold af dun, fyldes en silkepude fra Silkeland med 700 gram langfibret Mulberry silke. Vi benytter kun ægte silke fra silkelarven Bombyx Mori, så du får det gode naturprodukt, der sikrer dig et rent og allergivenligt sovemiljø.

Se alle vores puder herunder. Ring eller skriv til os hvis du ikke finder det du ønsker.

 • Få et lækkert allergivenligt sovemiljø
 • Vågn aldrig mere op med en våd hovedpude
 • Giver optimal støtte og former sig perfekt til dit hoved
 • 60 dages fuld returret på alle varer
 • Gratis levering samt returfragt

Silkepuder fra Silkeland

Hvis du vil have en komplet følelse af velvære og luksus, når du lægger hovedet på puden aften efter aften, skal du have en silkepude.

Forelsk dig i vores håndsyede silkepuder med silkevår eller bomuldsvår her på siden, og få gratis levering lige til døren inden for 1-2 hverdage. Vi leverer silkepuder til veludhvilede og tilfredse kunder i hele Danmark.

Find dit komplette silkesengetøj til din silkedyne her, og supplér med en af vores silkedyner for at opnå den optimale luksus. Efter vask med vores plejemiddel, er du sikker på, at silken bevarer farverne, fortsat skinner og holder sig blød og smidig.Hvad er en silkepude?

Silke er et eksklusivt materiale, der kommer fra silkelarven Bombyx Mori. Man har udvundet og spundet silke i mange årtusinder, og silkeproduktionen har spredt sig fra Kina til flere steder hele verden over.

Fremfor det traditionelle indhold af dun indeholder en silkepude fra Silkeland 700 gram langfibret Mulberry-silke, som er den fineste silkekvalitet, der findes på markedet. Vi benytter kun ægte silke fra silkelarven, som er bæredygtigt og ansvarligt produceret, så du får et godt naturprodukt med alle dens fordele, såsom et allergivenligt og rent sovemiljø.

En silkepude former sig efter dit hoved, mens du sover, så du oplever optimal støtte og komfort natten igennem. Derudover er silke temperaturregulerende, hvilket giver et åndbart materiale, der sikrer en fantastisk oplevelse i drømmeland.Hvordan plejes og vedligeholdes silkepuder?

 • Du kan trygt vaske din silkepude på et skåneprogram ved max. 30 grader. Du forlænger dog pudens levetid ved at spare på maskinvasken og håndvaske den i koldt vand i få minutter.
 • Til vask af silkepuder bør du altid benytte et ekstra skånsomt vaskemiddel, som egner sig til silkemateriale – brug aldrig shampoo.
 • Puden bør lufttørres indenfor.
 • Hvis den tørres udenfor, må den ikke placeres på steder med direkte sollys, da dette kan afblege farven og give puden et mat udseende.

Excelent

Købte silkedyne og silkepuder på Silkelands hjemmeside uden at være i tvivl om kvaliteten da den var beskrevet excelent. Ingen problemer med bestilling og betaling og leveringen kom til det aftalte tidspunkt. Alt i alt en excelent oplevelse.

Ole L., Svendborg

Trustpilot Anmelder