• HURTIG OG GRATIS LEVERING
  • KUNDESERVICE, HVERDAGE 9-16
  • FULD RETURRET PÅ ALLE VARER
  • TOPSCORER PÅ TRUSTPILOT

Silkedyne med silkevår

Håndlavet silkedyne med Mulberry silkefyld og lækkert silkevår
1.599,00 kr.
På lager
Fri levering
*
+ -

Denne helårs dyne er fyldt med godt 1100 g Øko-tex certificeret langfibret Mulberry silke der er syet ind i et utroligt lækkert silkevår. Dynen emmer af kvalitet og du vil fornemme det omgående. Et oplagt valg til den som vil forkæle sig selv.

Dynen er håndlavet og findes i 4 størrelser, 140*200cm, 140*220cm, 150x200cm samt 150x210cm og silketætheden er 370 g/m2. Den smyger sig lækkert om kroppen og føles lun helt fra starten. Læs mere om Mulberry silken her.

  • 100% Økologisk
  • Allergivenligt
  • Temperaturregulerende
  • Luksus komfort
  • Skånsom for huden
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Vægt 370 g silke per m2
Vask Tåler skånevask
Materiale Mulburry silke
Størrelse Enkelt

Hurtig og gratis levering

Vi leverer gratis til hele landet.

Kundeservice, hver dag 9-16

Kontakt os på mail eller telefon, vi er klar.

Fuld returret på alle varer

Vi tilbyder gratis retur på varer.

  • DETALJER
  • SPØRGSMÅL

VEDLIGEHOLDELSE

Du kan godt vaske din silkepude blot du benytter et 30° silke skåneprogram og efterfølgende lufttørrer den.

EGENSKABER VED SILKEDYNER

Silkedyner er meget temperaturregulerende og føles derfor svale om sommeren og varme om vinteren. Du vil aldrig mere opleve at skulle varme dynen op en kold efterårsdag – en silkedyne føles varm fra starten. På grund af silkens lethed vil du opleve at en silkedyne smyger sig om kroppen og giver dig en utrolig velvære og følelse af luksus.

Sammenligning med andre silkedyner

Silkeland har valgt udelukkende at forhandle silkedyner med 100 % naturlig langfibret Mulberry silke. Vi har i vores dyner valgt at have 370 g silke per m2 og vores producent er Øko-Tex certificeret hvilket sikrer at du som forbruger får et produkt der er produceret på en forsvarlig og anstændig måde. Så når du sammenligner priser på silkedyner fra andre forhandlere skal du huske at tage dette med i betragtning. Kvaliteten kan svinge og ansvarligheden variere!

En helt enestående oplevelse

En helt enestående oplevelse Min første erfaring med en silkedyne med silkevår, en silke hovedpude med silkevår + silkepudebetræk bliver jeg nødt til at dele med andre.

Nu ved jeg, hvordan “regulering af krops temperatur” skal føles, når det er optimalt og varer ved hele natten. En unik og fantastisk oplevelse, som virkelig har stor betydning for at sove bedre og mere end godt.

Jeg er noget imponeret over, hvor hurtigt en silkedyne varmer og svøber sig om en for derefter lynhurtigt at sørge for at give “rette temperatur” hele tiden i løbet af natten. Det er én stor behagelighed.

En silkepude med silkebetræk startede jeg med at købe. Jeg troede, jeg ville “skøjte rundt” på den i løbet af natten - istedet oplever jeg det helt modsatte. Silken nærmest invitere til ro, så snart man lægger sig på den og sørger for en yderst behagelig temperatur hele natten. En helt særlig oplevelse, som skal prøves.

Bestilling, betaling, levering og kundeservice er helt i top.

Tina

Trustpilot Anmelder